Details, fictie en frietkraam voor feestje

Voor het aannemen over ons boeking zit FrietjePlus op volgorde betreffende binnenkomst aangaande een aanvraag, FrietjePlus probeert de aangevraagde tijdstip zoveel mogelijk te respecteren, desalniettemin hieraan kunnen geen rechten geraken ontleend.

Ons frietwagen op uw event kan zijn eens iets anders. Dit is eenvoudig, smakelijk, toegankelijk én betaalbaar. Laat uw gasten aangenaam genieten over verse friet en snacks betreffende de oudste kwaliteit.

Van 2 ½ uur ieder klant tot langduriger, afhankelijk van activiteit, grootte met de band en/ofwel wens over de client.

Onze snacks zijn met zorg geselecteerd bij top leveranciers en we dragen het predicaat ‘Veilig Frituren’ met trots. Tel daarbij ons HACCP certificaat nog eens op en u bent ervan verzekerd dat u met een goede firma te produceren bezit.

In Horst is de jury positief aan dit interieur. “Dit kan zijn er schoon en collegas reinigen de handen indien er verschillende bezigheden zijn gedaan. Een friet kan zijn juist gebakken en de zomerkroket kan zijn aangenaam”, aldus ons jurylid betreffende Misset Horeca.

Wilt u een frietwagen huren voor uw huwelijksinzegening, feest ofwel evenement? We rijden overal heen in Holland. En produceren op locatie een allerlekkerste friet en snacks voor u klaar. U dan ook hoeft zelf louter maar te genieten. Weet vanaf € 500,- kunt u dan ook een frietwagen huren. Met hetgeen u dan ook maar wilt.

Verder kinderen moeten verrukt zijn van een mobiele frietkraam, want behalve verse snacks kunnen ze bijvoorbeeld ijsjes bestellen. Huurt u dan ook Snackmobiel.nl in voor een hoger event? Vervolgens is dit tevens geoorloofd om verdere dan één mobiele frietkraam met te vragen. Wij beschikken over in onze stalling verschillende wagens, die ieder voldoen aan een officiële normen met betrekking tot protectie en hygiëne. Wij vervaardigen enkel doch behandeling met bekende topleveranciers en voeren dit certificaat ‘Veilig Frituren’. De ovens hebben ons enorme capaciteit en mogen wel 10.000 man bedienen.

Frietfeest zorgt betreffende hoofdhaar mobiele frietkraam voor snackplezier op feestjes en partijen. Doch wij zijn tevens dikwijls aanwezig voor omvangrijke evenementen. Bekijk hieronder een korte selectie met aansprekende evenementen daar waar Frietfeest met haar snackwagens aanwezig zal bestaan ofwel aanwezig was. 

Denies bezit veel oefening in de landstreek groot meer info Arnhem. Daardoor begrijpen we het lang wachten op ons frietje tijdens ons geriefelijk partijtje of bijeenkomst buitengewoon irritant is. Je wilt jouw eten gaarne zo vlug mogelijk oplopen.

Staat de voorkeur er niet bij ofwel bezit u dan ook speciale wensen. Neem dan contact betreffende het op en we zorgen voor een passende oplossing. Tevens voor glutenvrije ofwel vegetarische snacks beschikken over wij aangaande alles in het collectie. Geeft u dan ook dit wel aan bij uw inschrijving.

Zij laten zich dirigeren via een geuren over frietkramen, hamburgertenten en alles wat "quick" is, teneinde spoedig wat uit het vuistje te bunkeren.

Een authentieke bakfiets past dikwijls buitengewoon mooi voor een fijne en hete sfeer welke je op ons huwelijk wensen zijn creëren. De omgebouwde antieke witte bakfiets heeft ons moderne maar tegelijk authentieke look.

Wilt u ons samenwerking aangaan met Hieper een Pieper? Dan kan u het telefoneren of websites een inschrijving aanvragen.

Verlangen is jij ons uitgebreid menu met verscheidene soorten friet, alle snacks, dranken en desserts? Vervolgens betaal jouw logischerwijze meer. Voor ieder budget is er hetgeen mogelijk. Wil je precies begrijpen hetgeen het zal kosten? Aarzel dan ook niet en neem direct aanraking op.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *