Een geheime wapen voor hamburger on wheels

Wij voorzien ons mobiele frituur voor meerdere feesten en partijen aan huis. U dan ook kunt een wagen afhuren voor 4,5 uur zodat de gasten onbeperkt kunnen nuttigen van ons divers assortiment.

Die friteuse voorbij komt daar iedere keer ordelijk uit mede door de fingerprintproof behuizing! Het extra grote verwarmingselement zorgt bovendien voor een ultrasnelle en gezondere bereiding van frites en snacks. Met regelbare thermostaat en genoeg omvangrijke mand.

We dagen jullie ook allen uit een ‘Toer rond een Ellis-aardbol’ in 80 dagen. Dat bestaan tachtig dagen om al die (lees: alle!

9.5 Onverminderd een overige met hoofdhaar toekomende rechten, bezit Hamburgerkraam ingeval met overmacht dit recht teneinde, tot eigen afwisseling, een uitvoering met uw bestelling op te schorten, dan immers de overeenkomst zonder rechterlijke tussenkomst te ontbinden, buiten het Hamburgerkraam gehouden is tot enig schadevergoeding.

Een friteuse bezit een praktische draaiknop teneinde de temperatuur mee in te stellen.Voordelen: Olie zal langer mee mede door een koude zone De losse onderdelen zijn eenvoudig proper te

Benieuwd geworden naar een mogelijkheden? Met genoegen aankomen wij langs en stellen ons offerte op maat samen. Uiteraard bent u dan ook tevens van harte welkom een showroombezoek om de Classic Foodtrucks in het echt te bewonderen.

Onze stoere chevrolet Stepvan uit Amerika kan in gezet geraken wegens vele doeleinden. Onze Kok's zijn met al die markten thuis en houden immers over een aantrekkelijke uitdaging!

9.2 Tussen overmacht is verstaan iedere tekortkoming die ook niet met Hamburgerkraam mag geraken toegerekend, daar zij niet te wijten kan zijn met meer info haar schuld en noch krachtens de wet, rechtshandeling ofwel in dit verkeer geldende opvattingen vanwege haar rekening komt.

We aankomen met eén betreffende de frietwagen op de locatie. De frietwagens hebben ons nette look en professionele frituurovens, opdat tevens omvangrijke partijen geen probleem zijn!

De volmaakte foodtruck vanwege elke gebeurtenis met ons divers aanbod. Kripik serveert onderandere: Soto soe

Klik aansluitend op Meer weergeven en zorg ervoor dat enig het vakje betreffende Machtigingen wegens locatie aangevinkt is.

Specificaties:Behuizing betreffende chroomstaalOlietank in roestvaststaalVoorzien betreffende een uitneembaar element met uitschakelfunctie bij het verwijderenDe vetpan kan zijn eveneens uitneembaar wat dit reinigen vergemakkelijktOverzichtelijke bediening betreffende controlelampje vanwege een temperatuurTemperatuur instelbaar tot 190°CEen maximaalthermo

Ook kunt u dan ook voor een mobiele frituur gebruik produceren betreffende verscheidene sauzen bijvoorbeeld: mayonaise, curry en mosterd.

Dit is noodzakelijk het u dan ook het van tevoren aangeeft zodra een apparatuur over omvangrijke afstand verplaatst dien worden. Gezien dit feit het onze planning in het gedrang mag aankomen ingeval een service buitengewoon lang duurt, rekenen wij ons toeslag met €25,00 (exclusief btw) ingeval een service langduriger duurt dan 15 minuten, tenzij u het betreffende tevoren aangeeft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *